Oudere man krijgt uitleg over gebruik computer
Oudere man krijgt uitleg over gebruik computer Foto: Shutterstock

Digi-inloop Bibliotheek IJsselstein

vrijdag 31 maart 2023 10:00 t/m 12:00

Heb je een vraag over je computer, smartphone of tablet, bijvoorbeeld over bestanden verplaatsen, videobellen, whatsapp, e-mailen? Of heb je andere vragen over je laptop, tablet of smartphone? Kom dan langs bij de digi-inloop. Deelname is gratis.

De digi-inloop vindt plaats in de Bibliotheek IJsselstein, Overtoom 7. Elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het is handig als je je eigen apparaat meeneemt.

De Bibliotheek biedt ook beginnerscursussen voor werken met de computer en het internet en werken met de digitale overheid. Bij interesse of vragen, neem contact op met Mohammed el Maghraoui van de Bibliotheek via telefoonnummer 06 13357302.