Afbeelding
Foto:

Voorleesfeest met Bip

woensdag 29 maart 2023 15:15 t/m 16:15

Woensdagmiddag 29 maart zijn alle kinderen van 4 t/m 6 jaar van harte welkom in de Bibliotheek IJsselstein voor een vrolijk voorleesfeest. Het begint om 15.15 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. 

Samen met Bip het leesmonster luisteren de kinderen naar het verhaal uit het prentenboek ‘Vrolijk Pasen!’ Kathleen Amant. Het verhaal gaat over Anna die op zoek gaat naar paaseitjes die verstopt zijn in het park. 

Elke laatste woensdag van de maand
Bip is het leesmonster van de Bibliotheek. Hij is dol op boeken! Samen met Bip beleven kinderen de mooiste avonturen in boekenland. Elke laatste woensdag van de maand van 15.15 – 16.15 uur is Bip te vinden bij de voorleesstoel in de Bibliotheek IJsselstein. Want dan is het tijd voor een vrolijk of spannend voorleesverhaal, een taalspelletje en knutselen.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/agenda/voorlezen.