Oihana Aristizabal Puga en Lineke Lever in het Paardenlaantje.
Oihana Aristizabal Puga en Lineke Lever in het Paardenlaantje. Foto: Marieke Gaymans

Klassiek concert Cello & Piano

zondag 26 maart 2023 14:30 t/m 15:45

De bekende IJsselsteinse pianiste Lineke Lever geeft op zondagmiddag 26 maart om 14.30 uur samen met celliste Oihana Aristizabal Puga een bijzonder Vertelconcert in de Ontmoetingskerk aan de Andorrastraat.

Zij spelen dan hun programma ‘La Lecture’, waarin ze het publiek meenemen in het bijzondere verhaal over pianiste Suzanne Leenhoff die trouwde met de beroemde kunstenaar Edouard Manet. Hoe kwam zij in Parijs terecht? En welke rol speelde componist Franz Liszt hierbij? Wie waren hun kunstenaarsvrienden? En welke muziek klonk er bij hen thuis?

Lineke en Oihana spelen muziek van o.a. Liszt, Offenbach en Wagner en vertellen levendig tussendoor. Daarnaast zijn er afbeeldingen van schilderijen van Manet te bewonderen.

Pianiste Lineke Lever en celliste Oihana Aristizabal Puga zijn veelgevraagde musici. Zij geven concerten in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben zij diverse albums opgenomen, die wereldwijd gedraaid worden.

Meer informatie: www.cellopiano.nl

Reserveren verplicht via:

zin@pgij.nl

Kaarten: € 12,50 per stuk. 

Aan de zaal te voldoen.