Afbeelding
Foto:

Oud ijzeractie Ons Genoegen

zaterdag 25 maart 2023 8:45 t/m 13:00

Zaterdag 25 maart organiseert Muziekvereniging Ons Genoegen in Montfoort weer een grote oud ijzer inzamelingsactie.

Deze actie welke 2x per jaar wordt georganiseerd levert direct geld op voor Muziekvereniging Ons Genoegen en wordt gebruikt om nieuwe instrumenten aan te kunnen schaffen. Oud ijzer verandert dus op deze manier in mooie nieuwe instrumenten!

DWA Metals uit Montfoort zet een container op het Pastoor Spaanplein neer. Vanaf 8.45 uur tot 13.00 uur kan iedereen hier zijn oud ijzer inleveren. Te denken valt aan ijzeren plaatmateriaal en oude machines maar ook fietsen, brommers, grasmaaiers, hekwerken, archiefkasten enz.

Niet alleen ijzer is welkom, computers, wasmachines, drogers en vaatwasmachines ook. Eigenlijk heeft elk soort electrisch apparaat en metaal waarde, door de stijgende vraag naar grondstoffen is het belangrijk dat we steeds meer gaan recyclen, aldus Joop van Vliet. Goed voor het milieu en goed voor de vereniging. De apparatuur hoeft niet meer te werken. Koelkasten en vriezers mogen ivm gassen helaas niet in de container! Ook TV’s en beeldschermen, autobanden, olie/vloeistoffen en asbest kunnen niet worden ingeleverd.

Naast inleveren op het Pastoor Spaanplein komen we het oud ijzer binnen Montfoort en Linschoten ook graag bij u ophalen, tussen 08.45 uur en 13.00 uur rijden we aan bij mensen die zich vooraf hebben opgegeven door even te bellen met Martin Schrijvershof : 06 57370231

E-mailen kan ook naar info@onsgenoegen-montfoort.nl.

Twijfelt u of uw “afval” ook in de container kan, bel of mail dan ook gerust !!!!!