Vrijwilliger en logé in logeerhuis Bredius
Vrijwilliger en logé in logeerhuis Bredius Foto: Lars Stoof

Open ochtend Logeerhuis Bredius

zaterdag 25 maart 2023 10:30 tot 12:00

Open ochtend Logeerhuis Bredius, zaterdag 25 maart 2023 van 10.30- 12.00 uur. Park Oudeland 74, Woerden.

Elke laatste zaterdag van de maand opent Logeerhuis Bredius de deuren voor belangstellenden. U wordt ontvangen met koffie/thee met wat lekkers, er is de mogelijkheid het Logeerhuis te bekijken en volop informatie te krijgen. Het kan helpen mensen te stimuleren alvast te gaan kijken en niet te wachten tot het water aan de lippen staat. Preventief gebruik maken van logeerzorg is bewezen effectief tegen overbelasting bij mantelzorgers en voorkomt crisissituaties en acute uitplaatsing naar een verpleeghuis. En het houdt mantelzorgers gezonder. Ook mensen die misschien vrijwilliger willen worden zijn van harte uitgenodigd. 

www.logeerhuisbredius.nl