Huis 10 - Doelenstraat 10
Huis 10 - Doelenstraat 10 Foto:

Welkom in Huis 10

vrijdag 24 maart 2023 10:30 tot vrijdag 31 maart 12:00

Huis 10 is een gezellige warme plek in het centrum van IJsselstein. Een plaats van ontmoeting, een gezellig praatje of een goed gesprek, voor activiteiten (er is materiaal, je kunt ook iets meenemen) en omzien naar elkaar. Schuif lekker aan!

Huis 10 is er voor iedereen, je mag er even thuis komen en genieten van een lekkere kop koffie of thee (gratis). IJsselsteiners trekken er samen op, delen verhalen en idee├źn, breiden hun sociale netwerk uit en versterken zo de buurt en de stad. Er ontstaan mooie verbindingen.

Kom gerust binnen lopen, aanmelden is niet nodig:

Iedere vrijdag van 10.30 tot 12.00 uur                                                                                 

Adres: Doelenstraat 10 IJsselstein