Afbeelding
Foto: ingimage

Kledingbeurs Montfoort

vrijdag 24 maart 2023 9:00 tot 12:00

Kledingbeurs Montfoort nu niet alleen voor kinderkleding en speelgoed, maar ook voor kleding voor volwassenen. De verkoop van voorjaarskleding en speelgoed is op vrijdag 24 maart van 09.00 tot 12.00 uur in het St.-Josephgebouw. 

Het inleveren van kleding kan bij de vrijwilligers in het St.-Josephgebouw op donderdag 23 maart van 10.00 tot 11.00 uur, van 13.30 tot 14.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. De vrijwilligers helpen bij het bepalen van de prijs en beoordelen of de kleding geschikt is om te verkopen. Er wordt echt alleen voorjaars- en zomerkleding ingenomen. Het is ook mogelijk om een lijst te downloaden van de website www.kinderkledingbeursmontfoort.nl en deze van tevoren in te vullen. Je hoeft dan alleen de kleding met de lijst af te geven. 

De ingebrachte kleding kan na afloop weer worden opgehaald, samen met de opbrengst. Het is ook mogelijk om niet verkochte kleding achter te laten voor een goed doel.