Afbeelding
Foto: ingimage

All Seasons Vintage Dameskledingbeurs

vrijdag 24 maart 2023 15:00 tot 21:00

Op vrijdag 24 maart wordt er in de Schouw te Lopik een All Seasons Vintage Dameskledingbeurs georganiseerd. Dames die hun eigentijdse kleding, tassen, sieraden, sjaals en hoeden willen verkopen kunnen een verkooplijst aanvragen via kledingbeurslopik@hotmail.com. De verkopers prijzen zelf hun kleding en 90% van dat bedrag is voor de verkoper, 10% zal voor de organisatie zijn.

De verkoop is op vrijdag 24 maart van 15.00 tot 21.00u. De ingebrachte artikelen worden vooraf gekeurd, zo wordt er gekeken of de kleding schoon en zonder gebreken is. Tijdens de verkoop hangen de artikelen netjes op maat en op kleur waardoor het prettig winkelen is.

Naast de mooie en eigentijdse artikelen die we verwachten is het vooral ook gezellig en ongedwongen. In de mooie foyer van de Schouw ziet alles er nog gezelliger uit en kan er na het winkelen een kopje koffie met iets lekkers genuttigd worden.

Adres van de Schouw: M.A.A. Schakelplein 6
Alleen contant betalen en passen is mogelijk!