Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Men’s night Fulco’s Mannenkoor

donderdag 23 maart 2023 19:15

Men’s Night bij het Fulco’s Regionaal Mannenkoor op 23 maart  2023

Het is weer zover! Mannen uit de regio IJsselstein worden uitgenodigd om hun verborgen talent al zanger te gaan ontdekken als koorzanger.

Zingen in een koor is voor veel mannen die toch veelal wel een muzikaal gevoel hebben nog wel een dingetje. Schroom over hun vermeende onkunde niet te kunnen zingen is wel het meest kenmerkend bij mannen. Het is ook niet een stoere hobby natuurlijk. Je eigen stem te horen in de solozang in de badkamer is echter een heel ander ding dan je stem te mengen met zestig andere zangers. Dat laatste is natuurlijk veel makkelijker omdat je veel minder persoonlijk opvalt met al die mannen om je heen. Je stem wordt meegenomen in een grote groep van mannen, die voor dat zij lid werden ook veelal dachten niet te kunnen zingen, maar zich na een bezoek aan de “Men’s Night” toch hebben aangesloten bij ons koor. 

Naast een verbreding van de muziekkennis in het algemeen, stemvorming, ademhalingstechnieken, en kennis nemen van het notenschrift, is zingen in een koor vooral ook een zeer sociale en gezellige bezigheid met mannen onder elkaar! Een club met een groot saamhorigheidsgevoel en sociale binding. Daarnaast is het ook een bewezen gezonde bezigheid om de longen, geest en lichaam te schonen van kwalen. De ontspanning die tijdens het zingen ontstaat is helend waarbij je weer geheel opgefrist naar huis gaat aan het einde van de avond. op 25 maart is er dan een concert in het Kruispunt waar je in mag meezingen. Familie en vrienden welkom à 13 euro incl pauzedrankje. Ook de derde helft, na de repetities in de Foyer van het Fulcotheater is een ontspannen en sociaal gebeuren. Kortom een mannenclub waar je ook bij wilt horen.

Kijk ook eens op onze website www.fulcosmannenkoor.nl om een indruk te krijgen van ons koor. Één maal in je leven is een keer proberen of je toch die verborgen kwaliteiten hebt op een avond als deze is een ervaring die je niet wilt missen. Als je het hebt gedaan weet je pas zeker dat je een koorzanger bent, of niet! Meld je aan of kom gewoon de 23e  maart naar het Fulcotheater! Vanaf 19.15 uur welkom met gratis koffie en een geweldig gezellige avond in het vooruitzicht! Kaarten te bestellen via  www.ticketview.nl/shop/fulcosregionaalmannenkoor

Tot ziens namens alle koorleden van het FRM