Afbeelding
Foto:

Tosca Niterink & Anita Janssen

zondag 19 maart 2023 15:00 t/m 17:00

15:00-17:00 Montfoort, Zalencentrum St. Joseph, Heiliglevenstraat b4

De theatervoorstelling ‘De poncho must go on’ met de jongste avonturen van de uitgetamponeerde maar onvermoeibare en altijd vrolijke globetrotters Tosca Niterink & Anita Janssen. Met een geheel verzorgde busreis naar Tjernobyl, een bezoekje aan het Penispark in Zuid Korea, het blauwe huis in Mexico of een woelige nacht in een kapiteinshut, niets is hen te dol. De hilarische verhalen worden gelardeerd met al even komische filmbeelden. Tosca Niterink werd in Nederland wereldberoemd met haar rol als Thea in de legendarische VPRO-TV-serie Theo & Thea. Met Arjan Ederveen maakte zij Kreatief met Kurk.  Anita Janssen werkt als fotograaf voor de Achterpagina van NRC, is interviewer voor Het Parool en documentaire maker/camerajournalist. Toegang 15 euro. Tickets via: www.cultureelmontfoort.nl