• Thema is de eerstvolgende keer 'Tellen met muis Jelle'.
• Thema is de eerstvolgende keer 'Tellen met muis Jelle'. Foto: Bibliotheek Lek & IJssel

BoekStart Voorleespret

vrijdag 2 september 2022 10:00 t/m 10:45

10:00-10:45 IJsselstein, bibiliotheek, Overtoom 7

In de Bibliotheek IJsselstein begint een nieuw seizoen BoekStart Voorleespret voor ouder en kind. Samen bezig zijn voor ouders en kleine kinderen met voorlezen, liedjes en spelletjes om het voorlezen te stimuleren. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. Het thema deze keer is ‘Tellen’. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Tellen met muis Jelle’. BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.

Locatie