Afbeelding
Foto: Stichting Oud Montfoort

Stadswandeling in Montfoort

zaterdag 27 augustus 2022 13:30

13:30 Montfoort, Stadsmuseum De Knoperij, Keizerstraat
Stichting Oud Montfoort verzorgt in de maanden juni, juli en augustus elke zaterdag een stadswandeling door Montfoort. De route voert langs de belangrijkste monumenten van de stad en duurt 1,5 uur. De gids vertelt over het ontstaan van de stad, de verhalen van roemruchte burggraven en hun kasteel, waarom het Oude Stadhuis zo bijzonder is, over de knopendraaiers en veel meer. De wandelingen vertrekken steeds om 13.30 uur vanaf stadsmuseum De Knoperij in de Keizerstraat. De deelname kost 4 euro. Aanmelden mag via info@oudmontfoort.nl, maar is niet noodzakelijk. Het minimum aantal deelnemers is twee. Meer informatie: www.oudmontfoort.nl/stadswandeling/