Afbeelding
Foto:

Klassiek aan de Lek: Waterklanken

zaterdag 27 augustus 2022 20:00

20:00 Jaarsveld, Dijkhuis, Lekdijk Oost 12, ingang S.L. van Alterenlaan

Stichting Kunst en Cultuur Lopik presenteert een klassiek openluchtconcert op de zomeravond. Club Classique, een muzikaal netwerk van jonge, professionele en bevlogen musici,  speelt het programma ‘Waterklanken’, muziek van bekende componisten gebaseerd op de golven van de zee en de stroming van het water in de rivieren. Ter gelegenheid van de viering van 900 jaar Waterbeheer en de verbondenheid met het historische Dijkhuis in Jaarsveld. Met Myrthe Helder, viool, Leonard Besseling, cello, Heleen Oomen, klarinet, sopraan Fee Suzanne de Ruiter, Anne-Marie den Herder, altviool en Lestari Scholtes, vleugel. Toegang gratis, vrijwillige bijdrage welkom. Reserveren verplicht via email dienyscheffer@outlook.com. Inloop vanaf 19.30 uur. Netwerkborrel na afloop.

Locatie