Jozef en Maria tijdens de Herdertjestocht van 2019
Jozef en Maria tijdens de Herdertjestocht van 2019 Foto: Thea Visser

Herdertjestocht door Montfoort

zaterdag 17 december 2022 18:00 t/m 20:00

18:00-22:00 Montfoort, binnenstad, van RK Kerk tot De Rank

Vijfde editie van de Herdertjestocht door Montfoort. Tijdens deze tocht volgen jong en oud een spoor van lichtjes door Montfoort en beleven het kerstverhaal. Op verschillende plekken wordt het kerstverhaal tot leven gebracht. Koren en muziekverenigingen zullen het geheel muzikaal omlijsten. De tocht - in groepen- begint vanaf 18.00 in de RK Kerk. De tocht duurt voor iedere groep ongeveer een uur. Het eindpunt is De Rank, met muziek, koffie, thee en chocomel. Deelname gratis en aanmelden niet nodig. Organisatie: Werkgroep Oecumene Montfoort. Zie ook Facebook Herdertjestocht Montfoort.