Kasteeltoren verlicht
Kasteeltoren verlicht Foto: Tony Buijse

Rondleidingen door historisch en verlicht IJsselstein

dinsdag 29 november 2022 19:30

19:30 IJsselstein, vanaf bibliotheek, Overtoom 7

UIT in IJsselstein organiseert dit najaar weer een nieuwe serie rondleidingen met een gids langs de verlichte monumenten in de historische binnenstad van IJsselstein. De stadsgidsen vertellen de wandelaars de verhalen over de eeuwenoude gebouwen. Met deze keer ook een bezoek aan het Brandspuithuisje uit 1622. De avondrondleidingen starten vanaf de bibliotheek om 19.30 uur en duren circa anderhalf uur. Belangstellenden kunnen vooraf reserveren bij UIT in IJsselstein | Tourist Info via info@uitinijsselstein.nl of 030-6887273. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Meer informatie: www.inijsselstein.nl