Afbeelding
Foto:

Utrecht Nighttrail Run

zaterdag 22 januari 2022 19:00

19:00-23:45 IJsselstein/ Nieuwegein, Skispiste Nieuwegein, Nedereindseweg 501a
De Runnersworld Utrecht Nighttrail Run is een hardloopevenement bij de Nedereindse plas, georganiseerd door hardloopgroep BodyRun uit IJsselstein en IJ-Run events. Sfeervol hardloopevenement met een 7 en 15 kilometer trailrun in het donker. Lopers zorgen zelf met een verplichte hoofdlamp voor verlichting. Daarnaast een sfeervolle 5 kilometer funrun en een 10 kkilometer prestatieloop. Fakkels, vuurkorven en foamsticks zorgen voor een sfeervolle aankleding. Skipiste Nieuwegein zorgt voor een spetterende afterparty. Groot gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting Hartekind. Inschrijven, startijden van en meer info op https://ijrun.nl/nighttrail