Start IJsselsteinse toertocht 2018
Start IJsselsteinse toertocht 2018 Foto: Bert Pilon

IJsselsteinse Toertocht voor en door IJsselstein

Algemeen 186 keer gelezen

Zaterdag 22 juni 2019 vindt de zesde editie van de IJsselsteinse Toertocht plaats. Een wielertocht die voor en door IJsselsteiners georganiseerd wordt. Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang en het belooft weer een prachtige tocht te worden! Dit jaar brengt de route de wielrenners door het mooie gebied van Lek en Linge en deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden 75, 100 en 125 kilometer.

Er kunnen maximaal 400 deelnemers meefietsen en dat maakt het ieder jaar weer spannend of ook iedereen die wil daadwerkelijk mee kan fietsen. Vroeg inschrijven is dus aan te raden! De voorinschrijving is gestart en er kan ingeschreven worden tot en met vrijdag 31 mei. Inschrijven kan via de website https://ijsselsteinsetoertocht.nl. Na 31 mei is de voorinschrijving gesloten en is alleen dag-inschrijving nog mogelijk. Mits er nog een plekje is want vol is vol!

Net als voorgaande jaren wordt de opbrengst van de IJsselsteinse Toertocht aan maatschappelijke organisaties geschonken die zich inzetten voor de samenleving in en om IJsselstein. Dat wordt mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en de belangeloze inzet van een vijftigtal trouwe vrijwilligers. Ook dit jaar hebben hoofsponsor Van Ekeris Tweewielers en alle andere sponsoren zich wederom bereid getoond te ondersteunen en zo de toertocht mogelijk te maken.

De IJsselsteinse Toertocht begon zes jaar geleden als een klein initiatief van Gerard van den Berg en Remco Peek en is inmiddels een begrip geworden met een vermelding op de wielerkalender van Midden Nederland. De ruim 400 deelnemende wielerfans komen uit alle windstreken van Nederland.

Vooral de gezelligheid, kleinschaligheid en saamhorigheid tijdens de tocht en na de tocht trekt veel deelnemers. Na de tocht is het Finish terras met DJ Richard Zwambag en een live artiest niet meer weg te denken op het evenemententerrein aan de Lage Biezen.

Veiligheid, ondersteuning, verzorging en een goede bewijzering van de route staat boven alles! Bij binnenkomst ontvangt iedere deelnemer een uniek aandenken mogelijk gemaakt door DTC Lease..

Schrijf nu in via https://ijsselsteinsetoertocht.nl want vol is vol!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeente Lopik erkent onduidelijke communicatie over gekapte bomen bij Zeldenrust Nieuws 21 uur geleden
Gert Kruys per direct weg bij Montfoort SV'19 Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Kabouters zijn meer dan welkom op basisschool De Trekvogel in IJsselstein Nieuws gisteren
Afbeelding
Gemeente vraagt inwoners mee te denken over herinrichting Benschop Nieuws 18 apr, 01:23
• De Nieuwegeinse band Dutchicana is één van de finalisten.
Vier bands strijden om titel Fulco's Battle of the Bands 2024 Nieuws 17 apr, 19:12
Afbeelding
Ook Cals College geraakt door cyberaanval leverancier van boeken Nieuws 17 apr, 13:37
Afbeelding
Donaties maken AED op scoutingclubgebouw in IJsselstein mogelijk Nieuws 17 apr, 11:17
Afbeelding
PvdA IJsselstein wil een solidariteitsfonds voor basisscholen Nieuws 17 apr, 10:13